Skumgummi till soffdynor

Användningsområden

Specialskuren skumplast och cellgummi

Vi på Special-Plast specialtillverkar cellgummi, skumplast LDPE-plast och allt däremellan - för just dina specifika behov.

Oavsett om ni behöver skräddarsydda emballage till en specifik produkt, ljuddämpande material eller skyddsmaterial till sjukvården så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter just er arbetsmiljö och behov. Vi är experter på mjuka plaster och tar fram svensktillverkade material för vidareutveckling av era produkter.

Skumplast och cellgummi för ert användningsområde

Vilket är ert tilltänkta användningsområde för er skumplast eller LDPE-plast? Här kan du filtrera och se våra plastmaterial sorterade efter några av våra kunders vanligaste användningsområden. Några exempel är:

Med oss på Special-Plast är du alltid garanterad snabba leveranser och personlig service med högt engagemang – och ett alltid närvarande miljötänk.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.