Emballage i plast

Användningsområden

Emballage och packningsmaterial

Behöver ni emballage som material till stötdämpning, eller som del av en förpackningslösning till era produkter? En väldigt stor del av vår vardag går åt till att tillverka emballage-material till olika produkter, allt från riktigt små emballage till flera meter stora bitar packningsmaterial.

Kontakta oss

Specialtillverkat packningsmaterial

Vi anpassar vår tillverkning helt efter produkten som skall emballeras och hur den ska transporteras! Vi på Special-Plast har lång erfarenhet från tillverkning av alla möjliga typer av emballage-material. Vi hjälper gärna till tidigt i processen för att få fram ett så bra och prisvärt alternativ som möjligt, till er som kunder.

Välkommen till oss på Special-Plast

Vill du ha mer information om vår produktion av packningsmaterial och emballage? Välkommen att ta kontakt med oss på Special-Plast – vi hjälper dig från början till slut!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.