Ansiktsmask filtrering

Användningsområden

Skumfilter och andra filtermaterial

Vi på Special-Plast tar fram skumfilter och andra filtermaterial för ett brett spektra av användningsområden inom filtrering. Våra filterskumplaster används inom allt från industri till konsumentmarknaden. Vi anpassar vår produktion efter era behov!

Kontakta oss

Skumfilter till många olika användningsområden

Vi tillhandahåller skumfilter och skumgummifilter med olika celltäthet, som således kan filtrera bort olika storlekar på partiklarna.

Idag hittar ni våra filterplaster i allt från akvarier till stora industrifläktar. De filtermaterial som vi tar fram kan användas till exempelvis:

  • ventilationsfilter
  • vattenfilter
  • industrifläktar
  • eller vanliga köksfläktar.

För skumfilter avsedda till köksfläktar och liknande tillämpningsområden som inbegriper värme, erbjuder vi förstås även brandskyddade skumfilter.

Få mer information om skumfilter och andra filtermaterial

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vårt utbud av filtermaterial!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.