Flytkroppar

Användningsområden

Flytkroppar och flytmaterial

Vi på Special-Plast erbjuder ett stort sortiment av celltäta skummade plaster. Den här typen av plaster passar väldigt bra att utveckla till och använda som flytmaterial, tack vare sina slutna celler som inte släpper ut luft. Att den här typen av plast dessutom går enkelt att forma, gör att vi snabbt och effektivt kan tillverka flytkroppar och flytmaterial som passar er produkt.

Kontakta oss

Många olika typer av flytkroppar

Vi anpassar vår produktion av plastmaterial för flytkroppar, helt efter hur era behov ser ut. Material som flyter kan återfinnas i allt från leksaker till flytmaterial i swimmingpoolen, till fendrar och pontoner. Flytkroppar med våra polyetener återfinns ofta i eller i närheten av våra svenska vatten!

Ta kontakt med oss på Special-Plast!

Vill du veta mer om vår tillverkning av flytkroppar och flytmaterial? Välkommen att ta kontakt med oss på Special-Plast – vi anpassar vår produktion efter era önskemål!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.