Ljuddämpning

Användningsområden

Ljuddämpande material

Vi på Special-Plast tar fram material till all typ av ljudisolering, både avsett för industri, näringsverksamhet och annat. Vi producerar ljuddämpande material till allt från studios till offentliga utrymmen, biografer, m.m.

Kontakta oss

Material till olika typer av ljudisolering

Vi har lämpliga material för både akustisk ljuddämpning och stomljuddämpning. Från våra Polyesterkvaliteter som lämpar sig utmärkt till ljudstudio, till mer bastanta Bonded Foam-kvaliteter som ofta används under gymgolv för att bespara grannarna både vibrationer och ljud när man släpper tunga vikter.

Naturligtvis kan vi även skära till olika profiler i det ljuddämpande materialet, så som klassisk äggkartongsform eller varför inte pyramider till ljudstudion eller biografen.

Kontakta oss på Special-Plast!

Välkommen att ta kontakt med oss på Special-Plast! Vi hjälper er att ta fram material till just den typ av ljudisolering ni har behov av!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.