Gummipackning

Användningsområden

Packningar & tätningar

Special-Plast erbjuder ett brett urval av celltäta och semi-celltäta material avsedda att användas som packning eller tätning i era produkter/ er applikation.

Kontakta oss

Material till packningar och tätningar kan tillverkas i en uppsjö av olika hårdheter och vi på Special-Plast kan ta fram både små och stora serier på ett effektivt sätt. 

För packningar och tätningar avsedda för elektronisk utrustning finns även antistatiska och konduktiva cellplaster, i de fall detta är ett krav för produkten.

Specialbeställda tätningar och packningar

Vi på Special-Plast hjälper gärna till att välja rätt typ av packningsmaterial, för att passa era tilltänkta applikationer! Vi kan enkelt ta fram prototyper i olika material – både celltäta och semi-celltäta – så att ni som kund ska få möjlighet att testa hur packningsmaterialet fungerar i er faktiska applikation.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.