Hur lång är leveranstiden?

Hur lång leveranstiden blir beror helt på produkten och antalet. Men generellt kan man säga att mindre kvantiteter av enklare artiklar, såsom fyrkantiga iläggsskivor eller hela ark av råmaterial klarar vi av att leverera på c:a 1 vecka från lagd order, förutsatt att vi har råmaterialet i lager. För mer avancerade produkter där många produktionssteg måste passeras innan produkten är färdig så är en normal leveranstid 3-4 veckor.

Detta är dock bara generella riktlinjer – för ett mer exakt svar angående just er specifika leveranstid är ni välkomna att kontakta oss: sales@special-plast.se

Har du fått svar på din fråga?

Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

Kontakta oss

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.