, , ,

Jag har utvecklat en produkt och skulle behöva hjälp med en komponent, vad behövs för att kunna ta fram en offert, prototyp eller färdig produkt?

I början så behöver vi en skiss eller ritning på hur produkten ska se ut. Vi är vana att vara med i utvecklingsarbetet med en produkt och har lång erfarenhet av att hitta lösningar med våra plast/cellplast/gummimaterial i fokus. Självklart jobbar vi med sekretess och skriver gärna på ett sekretessavtal innan vi börjar diskutera produkten. Vår affärsidé bygger på att vi tillverkar produkter åt våra kunder, vi har ingen försäljning eller utveckling av egna produkter för den öppna marknaden.

Har du fått svar på din fråga?

Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

Kontakta oss

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.