,

Vad skiljer dom olika kvaliteterna åt?

Skummade plaster tillverkas med en uppsjö av olika egenskaper. Vid en första anblick är det lätt att tro att det bara är olika hårdhet på materialen, men skillnaderna är mycket fler än så. Vissa material leder elektricitet medan andra lämpar sig väldigt väl att ligga i vatten under en längre period. Det är viktigt att vi får en så tydlig kravspecifikation som möjligt för att kunna rekommendera rätt material från början. Detta blir också väldigt viktigt då vi förstås inte vill att ni ska betala för egenskaper i ett material som ni inte har behov av i produkten.

Har du fått svar på din fråga?

Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

Kontakta oss

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.