,

Hur tillverkas produkterna?

Det första man måste göra är att skära bort skinnet (skorpan) för att komma åt materialet under, som är det vi vill använda. Sedan bestäms vilka skärande tekniker som skall användas beroende på kraven på produkten och hur den ska se ut när den är färdig. Som exempel bandsågar vi ofta raka fyrkantiga bitar, medan mer avancerade former stansas ut med verktyg eller vattenskärs enligt ritning. Ofta monterar vi sedan ihop olika delar till en färdig artikel. Ibland använder vi dubbelhäftande tejp, medan andra material och produkter lämpar sig bättre att laminera ihop med hjälp av värme.

Skinnet vi har skurit bort återanvänds sedan i vår egen produktion, som underlag i t.ex. vattenskärningsprocesser.

Har du fått svar på din fråga?

Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

Kontakta oss

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.