80 PPI

Filterskum 80 PPI är en typ av retikulerad PUR-skum eller polyuretanskum.

PPI står för 'pores per inch' och anger hur många porer skumfiltret har per tum. Ett lågt PPI innebär ett mer grovporigt skumfilter och en låg PPI innebär att skumfiltret är mer finporigt.

Visa filtrering

Materialfiltrering

Materialfamilj
Tillverkning
Kvalité
Klassificering

Användning

Filterskum används för många produkter och olika applikationer inom filtrering. De olika tätheterna finns för både filtrering av luftpartiklar och för att kunna användas som vattenfiltreringslösningar.

Vi rekommenderar olika typer av PPI beroende på användningsområde. För vattenfiltrering lämpar sig polyeterbaserade filter bättre, och till luftfiltrering passar ett polyesterbaserat alternativ bättre.

Läs mer om polyuretan i vår plastskola!

Vilken PPI passar bäst?

Vi på Special-Plast tillhandahåller många typer av kvaliteter av skumfilter. Vi tillverkar och levererar polyuretanskum med egenskaper utifrån dina önskemål. Funderar du på om PPI 80 är det bästa valet för din användning?

Kontakta oss för personlig service och rådgivning så hjälper vi dig med att hitta rätt kvalitet på ditt skumfilter!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.