Sensalam

Sensalam är en oförnätad cellpolyeten. Materialet fungerar mycket väl som emballage tack vare sin låga vikt och sin höga stötdämpningsförmåga. Det är ett billigt alternativ till förpackningar och inreden och finns i antistatiskt utförande som även passar applikationer som inte tål statisk elektricitet.

Kontakta oss på Special-Plast
Visa filtrering

Materialfiltrering

Materialfamilj
Tillverkning
Kvalité
Klassificering

Egenskaper för Sensalam

Sansalam är en mjuk cellplast som är uppbyggd i laminerade lager som sedan kapas till block. Sensalam har slutna celler som inte släpper igenom fukt eller luft. Det har hög stötdämpnignsförmåga och låg vikt och fungerar därför utmärkt som emballage. Det blir ett billigt alternativ till både förpackningar och inreden. Sensalam finns att få i antistatiskt utförande som även passar applikationer som inte tål statisk elektricitet. Sensalam med antistatiska egenskaper levereras i rosa färg och skyddar känslig utrustning som kretskort och annan elektronik.

Sensalam finns i olika tjocklek och densitet och går att bearbeta till önskade format och former. Alla våra Sensalamprodukter är 100 % återvinningsbara.

Vill du veta mer om LDPE-plaster? Läs mer i vår plastskola!

Kontakta oss

Sensalam finns i flera olika varianter, färger och med olika egenskaper. Kontakta oss på Special-Plast så hjälper vi dig att hitta rätt sort för den tilltänkta användningen.

Letar du efter en annan typ av LDPE-plast? Se alla våra olika varianter här.

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.