Provkarta med plast och gummi från Special-Plast AB closeup

Provkarta

Från skumgummi till skumplast – vår berömda provkarta

I vår provkarta finns över 70 olika materialprov på skumgummi och skumplast bifogade. Välkommen att ringa oss för att få en skickad till dig!

Beställ provkarta

Här får du möjligheten att klämma och känna på både vanliga och speciella gummimaterial. Vi tillhandahåller allt från skumgummi till gummimattor i olika format, idealiska material till allt från ljudisolering till värmeisolering. Hittar du inte det du söker på provkartan? Lugn vi har över 400 kvaliteter i lager, alla fick inte plats. Hör av dig så berättar vi mer!

Provkarta med plast och gummi från Special-Plast AB

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.