Tvärförnätad plast på block

Flera av våra LDPE-plaster levereras på block. Här hittar du våra tvärförnätade plastmaterial på block.

Visa filtrering

Materialfiltrering

Materialfamilj
Tillverkning
Kvalité
Klassificering

Klassificeringar

Bland våra tvärförnätade blockvaror hittar du plaster med olika typer av klassificeringar. Flera av produkterna har ESD-klassning som innebär att plasterna har elektrostatisk urladdande egenskaper och på så sätt skyddar föremål som är känsliga för statisk elektricitet.

I sortimentet hittar du även plaster med konduktiva klassningar. Konduktiva klassningar innebär att plasterna är speciellt utformade för att vara både hållbara och ledande för elektricitet.

Få dina block som du vill ha dem!

På Special-Plast erbjuder vi specialanpassade lösningar. Vi ser till att du får din tvärförnätade plast på block, eller i rätt tjocklek och storlek. Vi har över 60 års erfarenhet och ger personlig service och rådgivning.

Välkommen att kontakta oss!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.