Rullvara – cellplast & gummi på rulle

Är du i behov av cellplast eller gummi på rullvara? Special-Plast tillhandahåller ett brett sortiment av olika kvaliteter, bredder och tjocklekar som vi har på lager. Materialen kan bearbetas ned till kundunika produkter, beläggas med självhäftande, kapas till lister i önskade bredder och längder. Cellplast passar även utmärkt till att kyl/värmeisolera i diverse sammanhang, och är tillsammans med våra gummin fuktavstötande tack vare sina slutna celler.
Våra gummin och cellgummin lämpar sig väl för packningar/tätningar med god livslängd för mekanisk nötning, och tål alla väderlekar. Vanligt förekommande i en mängd olika lösningar inom flertal industriella sammanhang.

Kontakta oss
Visa filtrering

Materialfiltrering

Materialfamilj
Tillverkning
Kvalité
Klassificering

Tjock plast på rulle 

Plast på rullvara i olika kvaliteter, som PVC plast och annan mjukplast, är vanligt förekommande inom värme- och kylisolering tack vare sina isolerande egenskaper, men också inom emballageindustrin och många andra industriella komponenter som packningar, tätningar och lister.
Dessa plaster och gummikvaliteter är också användbara för exempelvis:

– Isolering för poolväggar
– Diverse bygglister och tätningslister
– Sittlappar/Liggunderlag
– Packningar/tätningar
– Emballage
– Industri

 

När du behöver plast på rullvara 

I vårt utbud av gummi och plast på rulle hittar du material som:

Som alltid när du handlar av Special – Plast vet du att varan håller god kvalitet samt ett professionellt bemötande där vi strävar efter långvariga kundrelationer vilket är en självklarhet.

Har du frågor om vårt utbud av gummi och plast på rulle, om leveranser eller hur du beställer? Du är varmt välkommen att kontakta oss på Special – Plast, vi hjälper dig gärna!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.