Skumgummi till soffdynor

Användningsområden

Bekvämlighet med skumgummi / PUR-skum

Bekvämlighet handlar för oss om komfort, både sittandes och liggandes. Detta är vårt samlingsnamn för dynor, madrasser och andra produkter som har till syfte att göra våra liv lite bekvämare, bokstavligt talat!

Kontakta oss

Här kan du med andra ord beställa material som skumplast, skumgummi – även kallat PUR-skum – för tillverkning av dynor, madrasser och andra bekvämlighetsprodukter. Skumgummi och skumplast är material som är mjuka och fjädrande, och lämpar sig därför mycket bra för tillverkning av madrassering och stoppning av olika slag.

Bekväma material har många användningsområden:

  • Stolsdynor
  • Madrasser
  • Båt/husvagnsdynor
  • Sänggavlar
  • Kildynor
  • Avlastningskuddar

När ni köper våra skumgummi- eller skumplastmaterial för bekvämlighetsändamål, så måttbeställs och tillverkas dessa helt enligt era önskemål. Både blandningen och sammansättningen i  materialet, så väl som tillskärning och design, anpassas efter materialets tilltänkta användningsområden. Leveranstiden är kort, och ni kan oftast räkna med att få leverans inom ett par veckor.

Välkommen att kontakta oss på Special-Plast!

Välkommen att kontakta oss för att diskutera lämpliga kvaliteter på de bekvämlighetsmaterial ni är ute efter! Vi anpassar vår produktion efter era förutsättningar och önskemål.

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.