Kylisolering rör

Användningsområden

Isoleringsmaterial

Vi på Special-Plast erbjuder ett stort sortiment av celltäta polyetener, för tillverkning av isoleringsmaterial till era produkter. Polyetenisolering är ett utmärkt val om du har behov av värmeisolering eller kylisolering av din produkt. Dina behov styr, vi anpassar vår produktion!

Kontakta oss

Isoleringsmaterial (polyeten isolering) för kylisolering och värmeisolering

Dom flesta av våra isoleringsmaterial klarar kontinuerlig temperatur mellan – 40 och upp till 80 grader, men vi har även kvaliteter som är beständiga och presterar lika bra, vid temperaturer som går utöver dessa gränsvärden. De flesta av våra isoleringsmaterial har dessutom redan beräknade värmekonduktivitetstal så att ni enkelt kan göra beräkningar om vilka tjocklekar ni behöver för just ert behov och tilltänkta produkt.

Användningsområden för våra isoleringsmaterial

  • Kondensisolering
  • Sittdynor/Liggunderlag
  • Paneler för värmeisolering kylisolering
  • Tätningslister

Kontakta oss på Special-Plast för mer information om polyeten isolering

Välkommen att ta kontakt med oss på Special-Plast, så berättar vi mer om vårt utbud av olika isoleringsmaterial!

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.