Utskärning av gummi

Vill du jobba hos oss?

Söker du nya utmaningar? Vill du vara en del av en bransch med stora möjligheter?

Vi på Special-Plast har tillverkat flexibla lösningar för allt från emballage till ljudabsorbenter, i över 60 år. Vi erbjuder våra kunder en stor kunskapsbank, ett mycket brett sortiment, och framförallt stora möjligheter till flexibilitet gentemot våra kunder.

Servicefokus och flexibilitet

När du blir en del av vårt team, ser vi gärna att du är flexibel, serviceinriktad och villig att jobba hårt för att nå våra gemensamma mål. Specifik branschkunskap naturligtvis ett plus men inget måste – vi lär upp det specifika på plats. Viktigt är dock att du är lösningsorienterad och villig att arbeta både självständigt och i grupp – och sist men inte minst har ett positivt mindset!

Skumgummidämpning

Arbete i produktion och på kontor

Att arbeta hos oss på Special-Plast innebär både arbete i produktion, så väl som på kontoret. Språket på arbetsplatsen är svenska men även engelska går bra.

  • I produktionen arbetar vi mest som maskinoperatörer eller montörer. På lagret har vi krav på att man kan och får köra gaffeltruck, och att man har körkort. Här krävs god möjlighet att organisera sitt arbete och ett utpräglat säkerhetstänk, samt en tydlig teamkänsla! Säkerhetstänket är väldigt viktigt, samt ett gott ordningssinne så att man kan hantera ett stundtals högt tempo.
  • För arbete på kontoret är det viktigt med datavana och att man är villig att hjälpa till i telefonerna på växeln, då vi alla hjälps åt att svara i mån av tid.

Erfarenhet av affärssystemet Monitor samt Microsoft officepaketet är önskvärt, då mycket av vårt arbete sker i dessa program. Men vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna och att man är villig att anta nya utmaningar. Utbildning i dessa program kommer ske internt om vi hittar rätt kandidat.

Det gäller att man kan ta sig hit i tid på morgonen på ett rimligt sätt. Kommunala förbindelser från Stockholm och Norrtälje är bra men från övriga orter rekommenderas att du har körkort och tillgång till bil.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Special-Plast!

Just nu har vi inga lediga tjänster

Skicka spontanansökan

Snabba leveranser

Vår Produktion ligger i Vallentuna, tre mil norr om Stockholm. Med närhet till både Europavägar och dom stora hamnarna i Stockholm och Kapellskär är transporter till och från oss något som går fort och smidigt.

Allt på samma ställe

6000 m² lager och 3500 m² produktionsyta på samma ställe. En våning upp sitter våra säljare, produktutvecklare och övrig administration. För dig som kund betyder detta att vi tryggt och snabbt kan hantera samtliga era ordrar av skumgummi, polyeter, epdm gummi eller andra mjuka material.